Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

В Психото е ревнивецът, подпалил с «Молотов» колата на съперник в Добрич

За принудително лечение в Центъра за психично здраве в Добрич е настанен 35-годишният мъж, който в ранните часове на 1 април подпали колата на съперника си в любовен триъгълник.

Това става ясно от бюлетина на Областната дирекция на МВР.

Както Про Нюз Добрич още тогава съобщи, на 1 април в 02,23 ч. е получено съобщение за горящ автомобил, паркиран в квартал «Добротица», пред вход А на блок 15.

Кола изгоря напълно пред блок в кв. „Добротица“ в Добрич, заловиха подпалвача

Пожарът е потушен от екип на РД ПБЗН град Добрич.

Автомобилът, марка «Хонда»е напълно изгорял. Той е собственост на 38-годишен жител на гр. Добрич.

По случая е образувано  досъдебно производство. След проведеното издирване подпалвачът е разкрит и задържан. Той е 35-годишен мъж от Добрич, на когото е повдигнато обвинение. С постановление на наблюдаващ прокурор той е настанен за принудително лечение в ЦПЗ "Петър Станчев"  град Добрич. Работата по случая продължава, информират от полицията.

В Добрич ревнив мъж изпепели с коктейл „Молотов“ колата на съперника си

Както Про Нюз Добрич вече писа според събраните до момента доказателства, той е използвал запалителна течност.  Предстои пожаротехническа експертиза. По първоначална информация е използвал коктейл „Молотов“.

Причината официално е влошени лични отношения между граждани. По информация от разследващи научихме, че става въпрос за ревност, като измаменият в триъгълника е именно подпалвачът. Той няма предишни криминални прояви, нито психични заболявания. Предполага се, че в резултат на силна емоция е хвърлил самоделната запалителна бомба.

Снимката е илюстративна

c