Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 април - Нестандартен ден – успехи и авантюри

Овен
Днес за вас ще е много важно мнението на Вашия любим човек относно това , какво и как вършите. Даже и мнението му да се окаже погрешно, звездите Ви съветват все пак да се вслушате в него. Дори и ако само Ви накара да се замислите и отново да прецените нещата.

Телец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до доста крайни неща, но като се има предвид Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и творчески да подходите към нормално планиране на нормален и стабилен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да направите това. Освен това, не се ли опитвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Способността Ви да мислите нестандартно и да намирате успешни решения във всеки момент сега е по-важна от следване на указанията. Само че докато човекът, който раздава задачите е наблизо, не е зле да се преструвате. Но тъй като проектът със своята оригиналност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете огромно количество положително внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат невероятно възприемчиви към Вапата нова грандиозна идея. Колкото по-грандиозна, толкова по-добре!

Лъв

Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете мято, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко.

Дева

Ако днес се потрудите достатъчно, ще постигнете много от своите цели. Наистина, за целта ще се наложи да се откажете от обичайната си тактика, и да потърсите нови съюзници, но промените ще са Ви безусловно полезни. За някои от представителите на Вашия знак ще се появят нови покровители, готови да поддържат много смели техни начинания финансово, и да оказват безкористна помощ. Бъдете откровени с близките си: те няма да Ви простят неискреността. Има вероятност да успеете да си изясните, какво безпокои и тревожи любимият Ви човек, и да помогнете на своята „половинка” в преодоляване на трудностите.

Везни

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион

Имате компютър у дома, ала нещо пак не Ви достига? Звездите Ви съветват, да се заемете с включване на високоскоростен Интернет. Ако имате, постарайте се да си осигурите по-бърза връзка, а за това днешния ден е изключително подходящ. Само че след това се постарайте да не злоупотребвате с Мрежата, че може да Ви стовари неприятности с любимите хора…

Стрелец

Днес ще се стремите да се скриете от своята половинка с някаква цел, която няма да бъде съвсем разбираеме дори и за Вас. Даже ще Ви бъде неуютно от мисълта, че той може да се досети или ще имате усещането, че той се досеща за какво мислите. Може би все пак е добре да споделите?Козирог

Вашите намерения и желания днес ще бъдат трудно разбираеми за Вашия любим човек, дори и той да положи максимум усилия. Затова ще се наложи да му обяснявате всичко, да тълкувате и разказвате, и то не само по веднъж! Бъдете по-търпеливи…. към недостатъците му.

Водолей

Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление, интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби

Това е един от онези дни, в които може да разчитате на успех в играта и на неочаквано попълване на собственото портмоне. Може да се окаже , че имате възможност да се възползвате от общоте ресурси на някаква неформалн общност. Началникът или партньорът в същото време ще са склонни да оценят по достойнство Вашия принос, само че благодарността съвсем не е задължително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарвт за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.

c