Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Игра с награди – билет за двама за спектакъла "Това съм аз, това си ти"

ТЯ и ТОЙ се развеждат. ТЯ разделя жилището им на две. ТОЙ се опитва да прекрачи границата и иска да намери пътя към нея. ТЯ и ТОЙ се обичат.

Защо хората се женят, защо се нуждаем от човек да себе си, от половинка, от любов? Случват ни се нещастия и въпреки тях можем ли да оценим и допуснем щастието в живота си?

Отговорите на тези въпроси очаквайте в авторския спектакъл на Орлин Дяков „Това съм аз, това си ти“. Комедията ще бъде представена в Добрич на 7 април от 19.00 часа в Младежкия център. В ролите се превъплъщават младите актьори Стефан Сърчаджиев и Велизара Петкова. Музиката е дело на Краси Янев.

В представлението всеки може да открие себе си и с усмивка и честност да направи своята равносметка.

Един от читателите на Про Нюз Добрич ще спечели безплатен билет за двама за спектакъла, ако участва в поредната игра с награди и отговори правилно на поставения въпрос.

Въпрос: Каква е роднинската връзка на актьора Стефан Сърчаджиев с актьора Стефан Сърчаджиев – Съра и режисьора Стефан Сърчаджиев?

Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли името на печелившия, което ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център в Добрич.

c