Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 април - Ден за планове и релакс

Овен
Внимателно! Още от сутринта Вашите мисли , вероятно , няма да са концентрирани. Затова се постарайте да планирате всички свои задачки за втората половина на деня, когато ще можете да се концентрирате и да решите няколко задачи едновременно, като истински професионалист. Ако можете да посветите този ден само на работата си и проблемите , свързани с нея, ще можете изгодно за себе си да се възползвате от това съсредоточаване и да преместите планини. Затова отложете глупостите за следващия ден. В този момент трябва да ходите на делови срещи и да се занимавате със задълбочено търсене на информация.

Телец

Не е нужно да мислите, че светът се крепи само на Вас , и че нещо обезателно ще рухне, ако си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е много по-подходящ за отдих, отколкото за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в усамотение. Ако много често Ви прекъсват, може да допуснете много грешки. Ще можете да блеснете на голяма сбирка, където ще давате тон и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате усилия, за да станете център на внимание.

Близнаци

Този ден е добър за онези, които си поставят многобройни и разнообразни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са възможни, но ще успеете да ги поправите незабавно. Възможни са проблеми в семейството и не е изключено скарване с любимия човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще успеете да решите през близките няколко дни.

Рак

Днес ще си спомните за своята бивша любов, и носталгията ше Ви залее изцяло. Тъй като тази носталгия може да навреди на Вашето светло настояще, та Вашия любим човек да не узнае за нея и най- важното – да не я види в очите Ви.

Лъв

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане. За да стигнете до положителен резултат, трябва да се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение. Ще имате възможност да се заемете с някаква интересна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на творец, нестандартно мислещ, и способен да взима оригинални решения.

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Дребните разговори могат да доведат до значителни събития. Ако изведнъж нещо Ви е притеснило, не трябва да се насилвате с общуване. Вместо това се старайте просто да поддържате ежеднесните разговори и сдържано обменяйте реплики с обкръжаващите Ви. Не само ще научите доста отлични приьоми, а ще завържете и полезни запознанства, но в един момент ще разберете, че Вашата стеснителност се е изпарила, а даже и не сте забелязали.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

Ще узнаете някои новини, и те може да се окажат съвсем не такива, каквито сте очаквали. Но всяка информация е ценна и затова се вгледайте в ситуацията още веднъж, спомнете си какви уроци сте извлекли от нея, и ги използвайте в бъдеще. Следващия път ще можете да обърнете нещата в своя полза, без да полагате за това особени усилия. Близките Ви хора искат да знаят за Вашите успехи, а и за проблемите Ви, и затова не ги дръжте в неведение. Дайте им да разберат, че 7и за Вас, както и за другите хора, е нормално да допускате грешки и да имате слабости.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

c