Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Домът в село Опанец набира медицински сестри

Домът за пълнолетни лица с деменция с добричкото село набира кандидати за свободни работни места за три медицински сестри, съобщават от Община Добричка. Те ще са на  трудов договор, на пълно работно време,  при работа по график, на 7- часов работен ден, като работното време се сумира почасово.

Основните задължения на сестрите ще са да предоставят квалифицирана медицинска грижа при условията на 24-часово медицинско обслужване, съгласно индивидуалните потребности на всеки потребител. Ще водят задължителна медицинска документация, ще оказват съдействие при организация на дейности, касаещи здравето на домуващите. Ще участват в разработването на индивидуални планове в мултидисциплинарен екип, в актуализиране на индивидуалния план за всеки потребител.

Изискване за заемане на длъжността е кандидатите да имат образователно-квалификационна степен специалист, професионален бакалавър, бакалавър, магистър, средно специално образование, професионално направление – специалност „Медицинска сестра/ фелдшер“. Професионален опит не се изисква, опит  в сферата на социалните  услуги ще се счита за предимство.

Подборът ще бъде извършен на два етапа. В първия ще бъдат разгледани и проверени подадените документи за съответствие с обявените изисквания. Във втория етап с допуснатите кандидати ще се проведе събеседване.

Документите се подават лично в Информационния център на Община Добричка. Крайният срок е 16.30 часа на 11 април.

c