Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 28 март - Свобода и рахат за няколко зодии, капани за други

Овен
Безусловният плюс на този ден е, че Ви е предоставена почти пълна свобода на действие. Ще можете да взимате решения самостоятелно, и да реализирате своите планове в живота, без да очаквате подкрепа и одобрение от когото и да било. На последните днес съвсем не трябва да разчитате, тъй като срещу Вас ще са и онези, които до неотдавна са били на Ваша страна. И в личните отношения нещата ще бъдат сложни, като не веднъж ще имате усещането, че се приближава буря, и то не на шега. Някак ще съумеете да загладите острите ъгли, но за по-нататъшни взаимоотношения не може да става и дума.
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.
Близнаци
Денят е благоприятен за съвместно правене на дългосрочни планове: много дългосрочни и много съвместни. Грубо казано, това значи, къде ще бъдете след пет-десет години, с какво ще се занимавате, какви цели и задачи ще имате и по какъв начин ще се развиват Вашите отношения.
Дори да не стигнете в момента до нищо рационално, поне ще си помечтаете.
Рак
Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен начин да изразите промените, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, но за сега нищо не предприемайте. Днешният ден е изключително подходящ за спокойни размисли и правене на планове, но не е много добър за активни действия. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и едва ли ще искате да се лишите от това удоволствие.
Лъв
Само от Вас зависи, ще се сбъднат ли мечтите Ви за щастлива любов с този човек днес, или няма да се сбъднат никога. Правилно формулирайте целта си, настройте се за победа и започнете решителна борба със суровата реалност на правото да обичате и да бъдете обичани. Основните правила са три: да виждате целта,да вярвате в себе си и да не се страхувате от препятствията.
Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.
Везни
Опитайте се да прекарате деня спокойно, като избягвате излишните сътресения и ако не се опитвате да решавате свръхсложни задачи. Умението да се задоволявате с малко и точно да оценявате своите възможности ще са Ви нужни, ако планирате да посветите деня си на преодоляване на професионални трудности. Финансовата картина е стабилна. Може да се правят големи покупки и крупни инвестиции – няма да похарчите парите си напразно. Старайте се да избягвате както физическите, така и емоционалните натоварвания, защото може да станат причина за неуспехи.
Скорпион
Настроени сте доста решително! Възможно е, да сте си поставили цел, която малко да излиза от пределите на Вашите възможности. Макар че винаги без колебание се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, защото иначе решаването им може да Ви застави, да поемете ненужен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите проекти, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.
Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни.
Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.
Козирог
Ако са Ви скъпи създадените с някого отношения, или искате да запазите своята репутация, не предприемайте никакви сериозни крачки през първата половина на деня. Вашата смелост в съчетание с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушаване на онова, което сте създавали с голям труд. Истината, която гласи, че трябва да се бърза бавно, ще бъде много подходяща за втората половина на деня. С голямо внимание шлифовайте всеки детайл и тогава и в най-хлъзгавата ситуация ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.
Водолей
Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.
Риби
През този ден ще бъдете изправени пред нобходимостта да се подчинявате на някакви извисквания: строго професионални, юридически или битови. От това, до колко сте послушни, сдържани и дисциплинирани, може пряко да зависи Вашето бъдеще. Не трябва да разваляте отношенията си с по-възрастните и опитни колеги или с представителите на закона, а по-добре се вслушайте в съветите им. Ако внесете малко повече порядък в живота си, проблеми няма да има.

c