Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Албена отваря врати за гости на най-светлия християнски празник

Посрещнете най-светлия християнски празник Великден сред спокойствието и красотата на ваканционно селище Албена. Раят на българското Черноморие очаква своите гости сред лукса и удобството на петзвездния Flamingo Grand Hotel&Spa. От мениджърския екип на ваканционнното селище информират, че желаещите да се отдадат на върховото преживяване могат да изберат между удобните и луксозни студиа Делукс или просторните мезонети, предлагащи незабравими гледки към морето и зеленината на парковата зона.

УСЛОВИЯТА за празничния пакет

Цените за 3-дневен престой от 22 април за един възрастен в двойна стая започват от 109,65 лв./ден, с включена нощувка, закуска, обяд и вечеря. Великденският пакет е допълнен от безплатното използване на вътрешен басейн с лековита минерална вода и фитнес, а избралите по-високи нива на настаняване се възползват също от наличните сауна, парна баня, калдариум и леден фонтан.

Чуйте мелодията на вълните от комфортните стаи на четиризвездния хотел Лагуна Бийч. Избралите френския му шик и елегантност могат да се възползват от промоционалния All Inclusive пакет, при който цените започват от 85,85 лв. на човек/ден, настанен в двойна стая. Любителите на нежните SPA&Wellness докосвания могат да се посветят на водни приключения в хотел Ралица Супериор, на цени от 78,20 лв. за All Inclusive програма и безплатен вътрешен басейн с лековита минерална вода. Специално за великденските празнични дни врати ще отвори и емблематичният хотел Калиакра бийч, местата за чиято Ultra All Inclusive програма вече са запълнени.  

Независимо от направения избор, гостите ще се възползват от вкусни и традиционни великденски ястия, подбрани напитки, анимация за най-малките, както и безброй възможности за спорт и почивка. Част от атрактивната анимационна програма ще бъде и пъстър фестивал на хвърчилата, организиран от клуб “Астро”, по време на който всяко дете ще изработи свое собствено хвърчило. Посрещнете Възкресение Христово във ваканционно селище Албена!

c