Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 20 март - Ден за подаръци: Тези зодии ще се къпят в късмет

Овен

Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Телец

През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци

Предстоят Ви наведнъж няколко интересни и многообещаващи предложения, а здравият разум и опит навярно ще подскажат, кое от тях трябва да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови партньори. Помнете, че днес само Вие имате истинска представа за своите възможности, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват новини, отнасящи се за приятели и далечни роднини. В живота Ви всичко е напълно стабилно, но се чувствате поблазнени от мисълта , да се намесите в чужда работа. Въздържайте се от подобни постъпки, защото за никого няма да са от полза.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат Вашите отношения с любимия Ви човек, без него ще Ви бъде много по-трудно. Затова се опитайте да положите всички усилия, за да поравите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения.

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредат картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.

Дева

Смятате, че няма нищо по-добро от възможността за избор? Увереността, че ако не проработи вариант А, план Б изглежда многообещаващ, а план В изобщо не се нуждае от доработване, моментално повишава Вашето настроение. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкова много планове, но съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят така, че неочаквано ще Ви посети близък човек, който страшно много се нуждае от Вас.

Везни

Днес напразно ще се стараете да информирате своя любим човек за някаква идея, и освен това да го убедите, че тя за него е много полезна и важна. За съжаление стремежът Ви ще бъде напразен и непрекъснато ще имате усещането, че не Ви слуша, а само кима убедително: „Да, да, разбрах…”

Скорпион

Днес ще Ви бъде доста трудно да съгласувате плановете си за близко бъдеще с плановете на своя любим човек. По някаква причина компромис няма да бъде възможно да се намери. Навярно тази дейност е по-добре да отложите за по-добро време.

Стрелец

Днес някой може да се опита публично да Ви предизвика за отговор. Това може да стане както в малка компания, така и пред стотици хора, но те е по-добре да проявят предпазливост. Май ще им се наложи да съжалят, че този разговор въобще се е състоял. Вие не бихте се поколебали, да си припомните всеки неприятен инцидент, станал по вина на Вашите противници, а това е само началото!

Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.

Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате.

Риби

Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде елоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

c