Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 17 март - Ден за преговори – късметът и парите ще следват тези зодии 

Овен

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат, ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци

Ако от извесно време воювате за отношенията, то сега може да настъпи решаващия момент. Трудно е да се каже, защо между двама души нещо се променя, но в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си дълбоко въздух и ще забележите, че се променят не само неща, свързани с Вашия партньор или даже динамиката на Вашата двойка, а най-вече вътрешното Ви състояние. Затова си дайте още един шанс, от който и двамата ще бъдете удовлетворени.

Рак

Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с Вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни

Днес ще проявите мекост и доброжелателност. Бъдете сговорчиви и се съгласявайте за всичко с Вашия любим човек. Уви, да спорите и да се опитвате да му пречите по какъвто и да било начин за постигане на целта, която си е набелязал, е съвсем беполезно. Стиснете зъби, въздъхнете и потърпете.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира в списъка на Вашите достойнства. Не се огорчавайте! Нетърпеливостта също може да бъде добродетел! Тя е онова, което не Ви позволява да хванете мухаъл от бездействие, или да изоставите започнатото на средата. Само че в дадения момент трябва да култивирате у себе си само търпение. Затова започнете да работите над себе си, и не се разстройвайте, ако това веднага не се получи…

Стрелец

Много ще е важно през този ден да имате хармония в облеклото със своя любим човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или заедно да се придържате към деловия стил. Тогава наистина ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог

Важното е, за нищо, ама за нищо да не съжалявате днес. Всичко, което ще стане, просто е трябвало да се случи. То е правилно и закономерно както във Вашата лична съдба, така и във Вашия тандем. Така че, спомнете си вечното: „което се прави, все е за добро”, отпуснете се и плувайте по течението.

Водолей

Освен на своя любим човек, в света има много хора, на които Вие сте скъпи. Затова ако днес разговорът ви е разправия, плавно преминаваща в скандал и заплашваща с раздяла, това не е края на света. В крайна сметка вероятността всичко да се уреди е доста голяма, но и да не се случи, едва ли ще останете самотни…

Риби

Ще Ви зарадват финансовите постъпления – неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем, представителите на Знака не са от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние – навярно ще си намерите начин за развлечение.

c