Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Бременност е в основата на мелето, изпратило млада жена в болницата в Добрич

Конфликтът между майка и дъщеря довел до масовия бой на центъра на село Вранино, при който сериозно е пребит приятелят на младата жена

Съмненията, че 25-годишната Боянка от село Вранино е бременна, са в основата на мелето, разразило се вчера сутринта в село Вранино, Каварненско, научи Про Нюз Добрич.

Както вчера съобщихме, скандалът се разразил около 7,45 часа в центъра на селото. По думите на местните хора в основата на разпрата били Боянка и майка й, която е известна в селото с честите скандали. Това е третото сбиване, в което тя е участвала за последните 18 месеца. При предишното се сбили със сина й, който наскоро бил излязъл от затвора.

Мелето вчера сутринта е започнато от мъжа, с когото майката живеела. Той е от Каварна. Изоставил жена си и трите си деца и дошъл във Вранино през февруари. После заминал за Германия. Върнал се в понеделник вечерта. И във вторник сутринта се нахвърлил на Емил, 31-годишния мъж, с когото Боянка живеела.

Ритник в корема изпрати в АГ отделението в Добрич жена, опитала за разтърве бой

Тя била женена, има момче и момиче от мъжа си, с когото са в развод. Той се залюбил с младо момиче от селото, което му родило дете. Хората от Вранино твърдят, че отношенията между младата жена и майка й се обострили, когато Боянка подала молба за развод.

Предполагат, че майката се вбесила още повече , когато научила, че дъщеря й има съмнения, че е бременна от 31-годишния. Младата жена смятала, че носи бебе в утробата си, защото един месец нямала цикъл. В селото смятат, че именно това е причината 36-годишният приятел на майката да се нахвърли върху по-младия мъж.

В мелето, разиграло се на центъра на селото вчера сутринта, участвали освен двете жени, и още осем мъже. В един момент приятелят на Боянка бил съборен на земята, удрян с пръчка и ритан от 4-5 мъже.

Когато Боянка се опитала да разтърве боя, единият от мъжете я ритнал в корема и тя започнала да кърви.  Веднага след това е откарана в болницата в Добрич, където е прегледана в отделението по акушерство и гинекология.

По информация на Про Нюз Добрич прегледът е показал, че жената не е била бременна. Тя е прегледана и освободена.

c