Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Стойка Ганева печели безплатен билет за двама за спектакъла „Мъже под чехъл“

Стойка Ганева е победителят в поредната игра с награди на Про Нюз Добрич. Късметлийката печели безплатен билет за двама за спектакъла „Мъже под чехъл“ на пазарджишкия драматично-куклен театър „Константин Величков“. Представлението ще се играе на 17 март от 19.00 часа на сцената на Младежкия център. Безплатният билет ще очаква победителката на касата на Центъра.

Автор на комедията е съвременният хърватски драматург Миро Гавран. Постановката е на Владлен Александров, сценограф е Иван Карев, а преводът на текста е дело на Александра Ливен. В ролите се превъплъщават актьорите Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Отговорите на всички тези въпроси ще научите на 17 март от 19.00 часа на сцената на Младежкия дом в Добрич. 

c