Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 март - Уникална възможност за овните, неочаквани обрати за девите

Овен
През този ден ще се появи за Вас уникалната възможност да сравните своя любим човек с предишната си любов. Звездите не се наемат да кажат, кой в крайна сметка ще се окаже по-добър, но те твърдят едно: някъде надвечер няма да има място за каквито и да било съмнения относно Вашия избор.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва…

Близнаци

Още от сутринта ще станете самия себе си: нетърпелив, импулсивен и уверен в своите сили човек. Това просто трябва да бъде отбелязано по някакъв начин. Като например среща със стари приятел. Те, разбира се, ще Ви наругаят за дългото отсъствие, но не много силно. Просто им е домъчняло за Вас, и се радват, че Ви виждат. Пригответе се дълго да наваксате онова време, което сте прекарали без тях…

Рак

През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да разбере, къде свършва приятелството и започва любовта, което може доста сериозно да се отрази на отношенията Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, за да може повече никога да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв

Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в личния Ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор. За щастие, може да разчитате на приятели, съмишленици и проверени делови партньори. Това е благоприятен ден за промени от романтично естество. Може да става дума не само за нови запознанства, но и за преминаване на съществуващите отношения на друга фаза.

Дева

Постарайте се да се отпуснете и да поплувате по течението. Най-добре е да се мине по пътя на най-малкото съпротивление. Нека денят Ви носи като река, а Вие само да се наслаждавате. Предстоят неочаквани и възхитителни обрати на събитията. Възможно е не всички да са желани, но Вие трябва да проявите максимална отвореност, за да изпробвате всичко, което Ви предлага живота. Нуждаете се от стимулация, а днешният ден Ви я предоставя в изобилие.

Везни

Ако все още се позамисляте за пътуване, днешната астрологическа разстановка на силите повече няма да Ви позволи да се колебаете, или да се противите на това свое желание. Вземете решение! Даже и няма да се наложи, да решавате къде да отидете. Всичко, което трябва да направите на сегашния етап е, да информирате началниците си, че Ви е нужен отпуск. Щом направите това, и сами ще разберете, че това се случва наистина, и моментално се отправяйте към определеното място. Какво пък, напред!

Скорпион

Днес може да се налижи да се изправите срещу него, което е по- силно от Вас, но въпреки това може да разчитате на успех. На Вашия любим човек пък ще му бъде трудно да се приспособи към някои особености на Вашия характер, които ще се проявят точно през този ден. Но ако все-пак нещата се получат, значи той все-пак Ви обича и ще останете заедно още много дълго време.

Стрелец

Само когато се наложи да се сблъскате с действително сложна задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните изпитания на бъдещето, така че бтдете много внимателни. Някои хора ще са настроени не много дружелюбно. Трябва да стоите по-настрана от тях, докато настроението им не се нормализира. Просто им покажете, че ако се нуждаят от Вас, Вие сте на разположение. И не го изживявайте, ако не се обърнат към Вас за помощ. В това няма нищо лично.

Козирог

Днес , още от сутринта, ще Ви е много необходим Вашия „вграден” детектор на глупостите” – някои хора прекалено активно ще натрапват на обкръжаващите своите желания. Те няма да се стесняват да казват всичко, което Ви е удобно, стига само това да може да им помогне да се окажат там, където искат да попаднат, но в техните думи ще има малко здрав разум. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да направите корекция на своята траектория. С протичането на деня отново ще се окажете във своята стихия. Отново ще Ви бъде комфортно да бъдете самите себе си, и ще сте готови да установите истински връзки с хората.

Водолей

Винаги сте били обективен човек, много повече заинтересуван от фактите и цифрите, отколкото от вещите, които Ви навяват носталгия. Въпреки това в този момент се чувствате като онези, които обичайно биват показвани на рекламни носни кърпички. Въобще не се притеснявате да изричате фрази, на които до преди известно време сте се смеели. И в крайна сметка за всичко е виновно онова велико чувство – любовта…

Риби

Предпазливост, предвидливост и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените днес срещи. Дори и да са романтични, едва дали ще преминат така леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден съвсем не си заслужава да се водят делови преговори. Вероятността да разберете събеседника си неправилно е твърде голяма. На саме със себе си се чувствате много спокойно и леко. Добра книга или увлекателен филм биха били за Вас много приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са така сериозни, както изглежда на пръв поглед.

c