Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Курортът Албена предлага Великденска ваканция от 22 до 26 април

По традиция курортът Албена предлага пакети за Великденска ваканция и отдих край морето. Петзвездните хотели „Маритим“ и „Фламинго гранд“, както и четиризвездните „Калиакра бийч“, „Лагуна бийч“ и „Ралица Супериор“ ще посрещат гости за празничните дни в края на април.

В комплекса очакват посетители със специални предложения от 22 до 26 април. Гостите ще бъдат зарадвани с празнично настроение, вкусна храна и традиционни великденски ястия, подбрани напитки, анимационна програма за деца и възрастни и безброй възможности за релакс и спорт.

За направените до 11 февруари резервации се ползва 15% отстъпка за минимум 2 нощувки, а всички членове на Priority Club Albena ползват допълнителни 10% отстъпка. Още информация вижте тук.

Отделно курортът очаква туристи за Пролетна ваканция и априлски релакс в Албена до 10 април във Flamingo Grand Hotel & Spa 5* - най-доброто от Албена на едно място, на цени, започващи от 75.00 лв. на човек. Почивката може да се комбинира с някоя от специалните процедури в Меди Спа Медика Албена. Офертите можете да видите тук.

c