Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Избраха областния координатор за Добрич Деница Сачева в ръководството на ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ и депутат от Добрич Деница Сачева беше избрана в Изпълнителната комисия на партията. Това стана на проведеното днес VII Национално събрание на партията. На него присъстваха близо 1100 членове на ГЕРБ от цялата страна. Сред тях са евродепутати, депутати, кметове, общински съветници.

Единодушно с 943 гласа "за" ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за лидер на партията. Бившият премиер беше единственият кандидат за поста. За зам.-председатели бяха избрани Даниел Митов и Томислав Дончев.

Избраха областния координатор на ГЕРБ-Добрич Деница Сачева в Изпълнителната комисия

По предложение на Бойко Борисов за членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ бяха избрани Делян Добрев, Живко Тодоров, Йорданка Фандъкова,  Димитър Николов, Цвета Караянчева, Иван Тотев, Деница Сачева, Костандин Ангелов, Тодор Тодоров, Илдер Садъков, Вежди Рашидов, Тодор Кръстев. Председател и заместник-председатели на ИК са председателят на партията и заместниците му.

Деница Сачева бе член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ от май миналата година, когато Националното събрание реши броят на избираемите й членове да се увеличи от 8 на 12.

Националното събрание на ГЕРБ излезе с политическа декларация.

c