Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 март - Работа за раците, почивка и релакс за козирозите 

Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Телец

Удачен ден за тези, които не са свикнали да се оставят да бъдат надприказвани. Изглежда Ви очаква продължителна полемика с Вашия любим човек. Нека Вашето красноречие бъде непрекъсващо, а източникът на аргументи – бездънен. Само при това положение ще можете да постигнете желания резултат.

Близнаци

Неудачно време за съставяне и подписване на важни документи , както и за подписване на споразумения. Негативните чувства и подозрения към Вашия партньор, както и борбата за надмощие и първенство в професионалната сфера, може да доведат до трудно разрешими проблеми.

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.

Лъв

Препоръката на звездите за днес е, да бъдете оптимисти, макар и за кратко. Това ще Ви помогне за решаване на някои проблеми в личния живот, а и ще окажат благоприятно въздействие на настроението на Вашия любим човек. В крайна сметка, и да си сложите розовите очила за малко, това няма да пречи на никого.

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни

Между Вас и другите хора не са изключени разногласия, водещи до неразбиране, конфликти и отчуждение. Ако става дума за постоянно партньорство, не забравяйте, че именно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща сила. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте ненужен комплекс за непълноценност. Ваш дълг е, във всеки момент да следите за спазването на ред, надеждност, правилно планиране , законност и системност в предприеманите действия.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

По стечение на обстоятелствата или благодарение на собствения Ви избор, може да се окажете в странна компания или на неочаквано място. В същото време ще се стремите към контакт със съмишленици. Ще Ви привлича не толкова изпълнението на конкретни общи задачи, колкото вътрешното усещане за духовно и интелектуално единство с хора, които са Ви симпатични. Даже и всичко отдавна да Ви е готово, Непосредствения старт на официално ново начинание ( особено ако е оригинално и (или ) експериментално, трябва да отложите за по-подходящ момент.

Козирог

Сложният период в живота Ви отива към своя край. Скоро и двамата, с Вашия любим човек, ще си отдъхнете с облекчение и най-на края ще можете да поживеете пълноценен живот. Продължавайте да се трудите в името на Прекрасното. Само че ако е възможно, не претоварвайте своя любим човек с проблемите, които са Ви се струпали.

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

Риби

През този ден ще бъдете изправени пред нобходимостта да се подчинявате на някакви извисквания: строго професионални, юридически или битови. От това, до колко сте послушни, сдържани и дисциплинирани, може пряко да зависи Вашето бъдеще. Не трябва да разваляте отношенията си с по-възрастните и опитни колеги или с представителите на закона, а по-добре се вслушайте в съветите им. Ако внесете малко повече порядък в живота си, проблеми няма да има.

c