Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 10 март - Шарен ден: Различни ситуации – за едни капан, за други шанс

Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец

Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „сладка” истерийка, свързана с мистериозното изчезване на нещо много важно. Почакаите с разгръщането на толкова активна дейност, погледнете в чантата си, а и потърсете в собствените си джобове.”Нещото” никъде не се е загубило, а Вие днес сте просто склонни към нервозност.

Близнаци

Ще откриете, че сте се оказали в странна ситуация: изпълнени сте с енергия, която няма къде да насочите. Ще бъдете поставени пред избор: да опитате да се заемете с нещо ново, или да се намесите в сложната ситуация, в която са се забъркали Вашите приятели и колеги, и ще им помогнете да решат проблемите си. Ако изберете първия вариант, то е твърде вроятно, да останете разочаровани. Но ако минете по втория път, за някого може да станете истински герой. Освен това, ще бъдете твърде горди със себе си.

Рак

Специално внимание ще се наложи да отделите за ситуация в семейството Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни действия ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е само суета . Днешния ден Ви носи шанс да изясните за себе си нещо много необичайно.. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате от особено внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човека, който изцяло да промени Вашата съдба.

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и наз практика ще са съвсем добри.

Дева

Посветете деня на съвместни разходки. Ходенето пеш помага по-добре да разбирате чувствата си един на друг и това е доказано от психолозите. Това подсказва, че ще може да разрешите всички свои проблеми, ако в момента имате такива. И още нещо – разходките са полезни за здравето

Везни

През този ден ще Ви се стори, че темпът на живота Ви толкова се е ускорил, че скоро 24 часа няма да Ви стигат, за да свършите всичко, което трябва. Това от своя страна значи, че ще имате много по-малко възможности да отделяте време, внимание и сили за своя любим човек, което ,всъщност, не е много добро. Може би си заслужава , да се опитате да пожертвате нещо в името на любовта?

Скорпион

Забелязвате това, което не виждат другите хора. Проблемите и техните решения, дълбокия смисъл, тънките намеци – усещането е, че имате истинска дарба да се вглеждате в самата същност на нещата. Общувайте с хората, които Ви обкръжават, колкото се може повече, и се постарайте внимателно и търпеливо да им покажете онова, което Вие виждате. За каквото и да става дума, посветете останалите в своите открития, преди да преминете в активни действия.

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

На Вашия любим човек днес ще бъде трудно да Ви обясни, какво точно сяита Важно за Вас. Може би защото този въпрос няма да Ви се струва важен? Постарайте се все пак да си изясните, защо Вашата половинка така се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните съвети…

Водолей

Неочаквано и за самите Вас , ще се окажете в центъра на внимание, а това навярно ще Ви зарадва. А и на кого не би харесало всеобщото внимание, комплиментите и приятните признания? Само че трябва да сте претенциозни внимателни : избягвайте провокационното поведение , тъй като интересът към Вашето поведение може да се окаже преднамерен. В къщи Ви очакват редица малки радости: подаръци от членовете на семейството, приятни сюрпризи и просто удачни съвпадения. Ще имате възможност отлично да се повеселите.

Риби

Предстои Ви един успешен ден, но само ако сте готови не само да изслушате, но и да анализирате критиката по свой адрес. На практика сега можете да направите големи промени в живота си, а как именно да ги направите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и забелязват не само тях, но и Вашите грешки. Не е време да проявявате инициатива в личните отношения! Ако действате прекалено енергично, това не само че ще уплаши близките Ви, но и няма да забележите откриващите се интересни възможности. Потърсете в себе си склонността към съзерцание, и и дайте воля.

c