Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Станислава Димитрова печели билет за двама за спектакъла „Мръсното копеле“

Станислава Димитрова е името на късметлията в поредната игра с награди на Про Нюз Добрич. Тя печели билет за двама за спектакъла „Мръсното копеле“, който ще бъде представен в Добрич на 9 март от 19.00 часа в Младежкия център от театър „Бонини“. Билетът ще очаква победителката в играта на касата на Младежкия център.

Спектакълът „Мръсното копеле“ е една от последните постановки на режисьора Пламен Панев. Автор на текста е испанският драматург Жорди Галсеран. Преводът е на Нева Мичева, а художник на представлението е Николай Николов. Участват актьорите Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана и Христо Бонин.

Комедията се фокусира върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане. Спектакълът е изпълнен с много интрига, изненадващи обрати, много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможност да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице? Почти криминалната завръзка прави "Мръсното копеле" уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

Билети за представлението се предлагат на касата на  Младежкия център в Добрич.

c