Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 6 март - Важен ден за личния живот и здравето

Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте – човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Телец

Денят няма да е сложен, но само за онези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са много и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занимание, което на пръв поглед е съвсем невинно и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят прегради, и всеки ще бъде обхвнат от раздразнение. Със сила и напор ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, едновременно с това всичко, което сте създали с голям труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, дори и най-дребното, трябва добре да премислите и да оцените всички възможни последствия. Изключително е важно за тези, които се надяват да променят своя личен живот.

Близнаци

Събитията през деня ще се подреждат добре, само при пътуванията и при далечните пътешествия са възможни малки недоразумения. Добре е да знаете, че ако сте на път с някой от членовете на семейството , ще сте неуязвими за каквито и да било неблагоприятни тенденции. Ще Ви е нужно и Вашето природно обаяние – с негова помощ ще излезете достойно от сложна ситуация. От гледна точка на финансите денят също е много успешен. Не само ще получите пари, но и с голяма доза разумност ще се разпоредите с тях.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде изключително трудно да се реши на някакво действив, което коренно ще промени Вашите отношения. Впрочем, необходимостта от тези промени е назряла, и това се разбира и от двете страни. Постарайте се заедно да се решите на необходимата крачка, за да може отношенията Ви да се развиват.

Дева

Очакват Ви неприятни промени в личния живот. Повече не трябва да затваряте очи за събития и факти, които до момента сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това точно днес може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към осъществяването, а успехът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от недостиг на енергия.Днес може да приключите с много започнати преди неща.

Везни

Така Ви се иска да споделите с приятелката всичко онова, което става между Вас и Вашия любим човек! Но преди да започнете разказа си, помислете дали това няма да стане повод за недоеолство от страна на Вашия любим човек? Не на всеки е приятно да се изнасят на показ различни страни на личния му живот пред чужди хора.

Скорпион

У Вас може да се появи усещането, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за идеите си. Някой е обърнал внимание на начина, по който работите, започнал е да Ви наблюдава, и иска да откупира Вашите методи. Този наблюдател тихичко се промъква на Ваша територия, но Вие сте положили прекалено много усилия, за да оградите своето лично пространство, и сега не позволявате на чужди хора да проникнат в него. Защитавайте своето с всички сили.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Известни сте с това, че винаги изпробвате нещо ново, а също и с това, че винаги можете да уговорите когото си искате да се присъедини към Вас. Затова когато се отказвате от предложения, на които обикновено не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите приятели Ви гледат обезпокоени. Всъщност не трябва да се безпокоят, защото това е временна меланхолия. Няколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това отново ще се откажете сами със себе си.

Водолей

Настроението Ви не може да бъде наречено конструктивно. По непонятни причини сте готови по-голямата част от времето си да посветите не на някаква полезна дейност, а в търсене на виновника за Вашите стари и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на бившия си началник, да изкажете претенциите си към колегите, както и да направите закъснял „разбор” на човек, с когото някога сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте наоколо. И помнете, че когато с мислите и чувствата си се намирате в миналото, настоящето просто минава покрай Вас.

Риби

Не всички свои планове ще успеете да реализирате незабавно – трябва да се запасите с търпение и да се придвижвате към целта постепенно. Излишното бързане само ще Ви навреди. Възможни са недоразумения в работата, недоразумения, отнасящи се до финанси, които ще се отнасят до ненавременно заплащане на Вашия труд. Склонни сте да гоните другите и да изисквате от тях постъпки, за които още не са готови. Това ще дразни даже и онези, които обикновено безпрекословно изпълнават Вашите желания. Има още една причина за напрежение в отношенията – факта, че често се изказвате двусмислено, поради което бивате неправилно разбрани.

c