Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Сектор за хора с COVID-19 изграждат в Дом за стари хора „Радост” в с. Полк. Савово

Сектор за изолиране на домуващи, заразени с COVID-19, ще бъде обособен в Дома за стари хора „Радост” в село Полковник Савово. Това става ясно от обществена поръчка, обявена от Община Тервел.

Тя е на прогнозна стойност 7 450 лева без ДДС. Начинът на възлагане е публично състезание. Крайният срок за подаване на офертите е 29 март.

Предметът на обществената поръчка oбхваща поредица от строителни работи, посредством които част от коридор на Дом „Радост” и прилежащата към него стая за домуващи ще бъдат обособени в сектор за изолиране на заразени с COVID-19. Ще се осигури самостоятелен вход за сектора, с достъпна среда. Интервенцията обхваща 11 кв. м от коридора и стая с площ 15 кв. м. Ще се постави щендерна стена за преграждане на коридора, ще се демонтира съществуващата подова настилка и ще се положи нова, ще се отремонтира мазилката по стените и двете помещения ще се боядисат. Ще се подмени дограмата. Съществуващият изход ще се оформи с нови врата, козирка и настилка от гранитогрес, ще се достави подвижна рампа за достъпна среда.

c