Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Приемна в Добрич на депутата от "Демократична България" Ивайло Мирчев

Народният представител от “Демократична България” Ивайло Мирчев отваря приемна в Добрич утре, 4 март /петък/. От 14 до 16 часа той ще се срещне и разговаря с граждани на Добрич и областта. Срещите ще се проведат в Дома на науката и техниката ет. 4,  зала 406.

Отделно работи и виртуалната приемна - тя няма ден и час, а синхронизираме удобен за всички час и е онлайн по всяко време, включително събота и неделя, съобщава Ивайло Мирчев.

Това е втората приемна в Добрич на народния представител. В края на декември за малко над 3 часа депутатът от „Демократична България“ проведе общо 12 срещи с граждани от региона. Въз основа на поставените въпроси и проблеми той подготви няколко питания към министри и местни инициативи, за които се надява, че ще бъде полезен.

“Демократична България” няма свой представител в 47-ото Народното събрание от Добрич. Ивайло Мирчев беше избран за депутат от Бургас, но Конституцията повелява, че народният представител представлява не само своите избиратели, а и целия народ. Освен това Ивайло Мирчев е родом от Добрич.

c