Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 март - Ден за важни избори и равносметка

Овен

Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Телец

Макар и да се каните да излезете от дома си дори за секунда, колкото да отидете до магазина и да си купите хляб, трябва да изглеждате превъзходно. Днес Съдбата Ви може да Ви срещне неочаквано, и ще бъде много обидно, ако и се представите в неизряден вид.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

Общувайте с хората, не мислете прекалено много за материалната изгода. Нали по този начин имате възможност за обмен на впечатления, получаване на една или друга информация, а това, в рамките на денонощието се явява огромна ценност. Това е прекрасно време за закупуване на книги и четене на статии с актуално съдържание, както и за интензивен обмен на мнения със съмишлениците. Оригинален смел замисъл , роден в разговор с приятели, може бързо да се превърне в реалност, и по този начин и Вие, и Вашите събеседници, ще минете веднага от думи към дела.

Дева

Днес Вашият любим човек много интересно ще Ви разказва за неща, които абсолютно не Ви интересуват и то до крайна степен безинтересни, че даже ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И защо Вашата половинка не Ви е била някога учител?

Везни

Днес се постарайте да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се говори много не винаги е най-леко и приятно, но понякога лекотата и приятността не са главни критерии в избора на правилната линия на поведение.

Скорпион

Днес Вашето въображение, сънищата Ви, и даже Вашите фантазии, ще са жизнено важни. Приложете свой творчески подход към подозренията , които са възникнали у Вас в последно време. Направете си няколко теории за всичко, което се случва в момента, и е твърде вероятно да попаднете в целта. По-късно през деня разговор с приятел ще го потвърди. Нека признаването на вината не Ви обезкуражи. Вместо това, приемете всичко като знак, че Вашата интуиция е безпогрешна, както никога до сега.

Стрелец

Отношенията с близките хора днес ще Ви зарадват. Приятелите ще бъдат радостни да Ви помогнат във всяко начинание и ще Ви подкрепят. Вероятно е разрешаване на проблем, свързан със здравето, което Ви е тормозело в последно време. Избягвайте грешки с документи , за да не се получи бърканица в официалната документация. Бъдете по- внимателни, ако сте решили да поработите. В отношенията с близките роднини ще цари пълна хармония и може да си организирате семейни мероприятия.

Козирог

Ако са Ви скъпи създадените с някого отношения, или искате да запазите своята репутация, не предприемайте никакви сериозни крачки през първата половина на деня. Вашата смелост в съчетание с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушаване на онова, което сте създавали с голям труд. Истината, която гласи, че трябва да се бърза бавно, ще бъде много подходяща за втората половина на деня. С голямо внимание шлифовайте всеки детайл и тогава и в най-хлъзгавата ситуация ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

c