Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Разчистен и проходим е пътят между селата Крушари и Оногур

Възстановено е движението за автомобили по път III-7103 от с. Крушари до с. Оногур, който остана затворен през миналата нощ и тази сутрин.

От Пътна агенция информираха, че снежните преспи вече са разчистени. Движението се осъществява при зимни условия. Водачите следва да се движат със съобразена скорост и подготвени автомобили.

Поради силни снегонавявания и намалена видимост продължава да е ограничено движението на всички моторни превозни средства по третокласните пътища III-2902 Аксаковска панорама – Кичево в област Варна и III-2932 Крушари – Полковник Дяково в област Добрич. За снегопочистване, обилен снеговалеж и навявания е ограничено преминаването на всички моторни превозни средства през най-високия старопланински проход „Троянски“ и през Дюлинския проход /път III-906 Гюльовца – Дюлино/.

За снегопочистване е ограничено преминаването на тежкотоварните автомобили над 12 тона по републиканските пътища в област Смолян, както и през проходите „Печинско“, „Рожен“, „Превала“. Движението на останалите автомобили по републиканската пътна мрежа в област Смолян се осъществява задължително с вериги.

снимката е илюстративна

c