Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Игра с награди – билет за двама за спектакъла „Мръсното копеле“

Комедията „Мръсното копеле“ ще представи в Добрич театър „Бонини“ на 9 март от 19.00 часа в Младежкия център. Автор на текста е испанският драматург Жорди Галсеран. Сценичната адаптация е на режисьора Пламен Панев, а това е една от последните му постановки. Преводът е на Нева Мичева, а художник на представлението е Николай Николов. Участват актьорите Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана и Христо Бонин.

Комедията се фокусира върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане. Спектакълът е изпълнен с много интрига, изненадващи обрати, много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможност да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице? Почти криминалната завръзка прави "Мръсното копеле" уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

Билети за представлението се предлагат на касата на  Младежки център.

Награда: Един от читателите на Про Нюз Добрич ще спечели безплатен билет за двама за комедията, ако отговори правилно на въпроса в играта.

Въпрос: Кое е родното място на актьора Николай Урумов, един от участниците в спектакъла „Мръсното копеле“?

Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли името на печелившия, което ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център в Добрич.

c