Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Паскал Паскалев от Добрич впечати журито на "България търси талант" с фокусите си

43-годишният сватбен водещ от Добрич Паскал Паскалев впечатли жури и публика тази вечер в шоуто "България търси талант".

За себе си казва, че е икономист по образование, театрал и аниматор по душа. Детската му мечта била да е кинорежисьор.

Паскал Паскалев е завършил Езикова гимназия "Гео Милев" в Добрич, а след това - специалността "Стопанско управление" в Стопанската академия в Свищов. В продължение на три години е бил режисьор на студентския театър в академията. Работил е като аниматор в курортните комплекси Албена, Ривиера, Слънчев бряг, Златни пясъци, а така също в Египет.

Понастоящем се занимава с аниматорска дейност - детски и фирмени партита, тийм билдинг, рождени дни, годежи, сватби и т.н.

Но, най-вече работи като сватбен водещ. Казва, че много обича професията си, защото събира хората в техния специален ден. Паскал е популярен и с това, че води сватби с шотландска пола, защото това е интересно и провокативно.

Това е второто участие на Паскал в "България търси талант". Той получи много добри отзиви и имаше успешно участие в шоуто през 2012 г.

Тази вечер Паскал направи дързък, но феноменален фокус, с който безусловно спечели журито и публиката. Той получи 4 "Да" и продължава напред в "България търси талант".

“Много ме зарадва, Паскале!”, каза му Катерина Евро. “Ами безспорно си талантлив, а ние тук търсим таланти”, похвали го и Евелин Костова.

c