Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 27 февруари - От какво да се пазим и какво ще спечелим?

Овен

Безусловният плюс на този ден е, че Ви е предоставена почти пълна свобода на действие. Ще можете да взимате решения самостоятелно, и да реализирате своите планове в живота, без да очаквате подкрепа и одобрение от когото и да било. На последните днес съвсем не трябва да разчитате, тъй като срещу Вас ще са и онези, които до неотдавна са били на Ваша страна. И в личните отношения нещата ще бъдат сложни, като не веднъж ще имате усещането, че се приближава буря, и то не на шега. Някак ще съумеете да загладите острите ъгли, но за по-нататъшни взаимоотношения не може да става и дума.

Телец

Бъдете готови за професионални трудности. Идеята, която Ви изглежда изключителна и блестяща, няма да срещне подкрепа у партньорите и колегите. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат репутация на „чудак”, на който не трябва да се вярва, когато става въпрос за действително сериозни неща. Денят е толкова лош за работа, колкото е добър за почивка и разнообразни развлечения. Ще имате много възможности да прекарате приятно времето си. Не се отказвайте от покана за театър, кино или концерт.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Днес Ви очаква особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, но става дума за онова, което сте искали от много отдавна. Това се отнася за любов, признание или съгласие, или както Ви се струва – за нещо, което отдавна е било. Появата му няма да бъде драматична, но към края на деня ще осъзнаете, че никога не сте получавали нещо подобно. А това определя, дали деня ще бъде хубав. Не е ли така?

Лъв

През този ден явно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия постоянен любим човек съвсем няма да бъде пречка: в края на крайщата не става въпрос за изневяра, а само леко заиграване – нещо като тренировка на собствената привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!…

Дева

Денят е много подходящ за романтични и делови срещи. В отношенията може да се проявите като надежден и чувствителен партньор, който чувства настроението на своя любим човек и се стреми да направи така, че да му е приятно. Вероятни са нови романтични запознанства, а при вече същетвуващите, предстоят благоприятни промени. В деловото общуване ще бъдете представени от влиятелен човек, който ще Ви даде не само много знания и опит, но и „рамо”.

Везни

Понякога промените стават бавно, а се случва и така, че приличат на мълния и за един миг преобръщат целия Ви живот. Но всички тези промени стават само благодарение на Вас, така че си спомнете за това, ако внезапно днес Ви се стори, че всичко е станало прекалено скучно. Може да промените всичко, което Ви е угодно, ако сте настойчиви и смели. Когато влизате някъде, направете така, че Вашето посещение да бъде забелязано от всички – независимо дали с помощта на думи, действия, или с външен вид.

Скорпион

Днес ще Ви се струва, че всичко, което правите в личния си живот, е неправилно, и е трябвало да постъпите по съвсем друг начин. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на поведение, не забравяйте да се посъветвате със своя любим човек. Него това също го засяга.

Стрелец

Денят е благоприятен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в собствените си емоции. На работа ще може да проявите своя потенциал. Може да поемате нова работа, отговорности и задължения, защото всичко ще бъде по силите Ви. Може да проявите фантазия във всекидневната работа, която ще Ви позволи да внесете нещо ново. В близките отношения се препоръчва да бъдете чувствителни и искрени.

Козирог

На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей

Много внимателно трябва да се отнасяте днес към общото имущество с Вашия любим човек. Даже е желателно да правите това дори и по-внимателно от него. Всяка небрежност ще стане повод за упреци от негова страна, а това значи, и за възможни караници, които сега съвсем не са Ви нужни.

Риби

Голямо ще бъде желанието днес на Вашия любим човек, да Ви сподели някаква много важна за него новина или тайна. Само че на Вас няма да Ви се стори толкова важна, значима или зашеметяваща. Постарайте се, истинското Ви отношение към тази тема, да не обиди Вашата половинка.

c