Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

„Knockout Bang” ще свирят за първи път в Добрич на рок феста „September sun”

Ясен е още един от участниците в рък фестивала „September sun” - „Knockout Bang”, съобщават организаторите. Те ще зарадват феновете си във втория ден – 3 септември.

 „Knockout Bang” е плевенска пънк и рокенрол банда, създадена в началото на 2020 г. от Павел Ванков – бас, Йосиф Йосифов – барабани, Драгомир Ценов – китара и Мартин Илиев – вокали. Групата доразвива т. нар. Плевенска Пънк Академия, основана от култовите герои Off, на които един от двигателите е настоящият басист Павел Ванков. На 11 януари „Knockout Bang” издаде дебютния си албум „Punk’n’RollИ, записан и продуциран от гениалния саунд инженер Кирил Петрушев – Бъсти (OH, Bastardolomey, Brodnik, Robust), който може да се чуе в дигиталната платформа bandcamp.

„Целта ни е да правим свеж и взривен рокендрол, в който винаги да гори огънят на бунта, да го споделяме с публиката на живо и да се забавляваме заедно – споделят от „Knockout Bang”. - Нямаме търпение да свирим за първи път в Добрич! Благодарим за поканата и няма да ви разочароваме!”

c