Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 февруари - Нестандартен ден: Любов за едни, пари за други 

Овен

Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Телец

Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста сложни ще се окажат отношенията с началниците, по-възрастните роднини и влиятелните хора. Именно на Вас ше бъде прехвърлена отговорността за всички световни проблеми. Любимият човек е готов да Ви подкрепя, но и на него не му достига такт и деликатност, така че случайни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии много близко до сърцето си.

Близнаци

Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак

Жеанието да изпадне в дрямка , от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това , сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

Лъвовете са готови на твърде много неща заради промени в живота, които им се струват много необходими. Да се отърсите от миналото е лесно: отказвайки се предишните планове и връзки, Лъвовете даже и не се замислят , че могат да поставят някого в сложна ситуация, или да причинят на някого болка. Именно затова денят ще бъде свързан с остри конфликти, тежки, а понякога жестоки методи за постигане на желаното. Впрочем, във Вашето близко обкръжение непременно ще се намери човек, който ще Ви помогне да се настроите на миролюбива струна. Именно благодарение на това няма да разрушите граденото с години…

Дева

През този ден ще бъдете отговорни за своя любим човек, както никога до сега. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкова беззащитна, но в сърцето Ви по този въпрос ще има съвсем друго мнение.

Везни

Атмосферата на деня подтиква към нестандартни решения. Но за да реализирате това или онова оригинално намерение, ще се наложи да се придържате към определена дисциплина, а е възможно да се наложи да пожертвате някои и други възможности. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Ако имате желание за развлечения, от рано се погрижете за техническата безопасност. Любовните отношения Ви обещават изненади, като не всички от тях ще са приятни, особено ако става дума за интимна близост.

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, заедно да се уморите физически и психически, за да можете заедно и да си починете.

Стрелец

Хората, с които днес предстои да имате работа, Ви познават като упорит и решителен човек. Не би било зле да проявите и други качества –сговорчивост, отстъпчивост и способност да водите дълги диалози. В общуването с приятелите тези качества много ще Ви помогнат. Денят е подходящ за общи семейни начинания и проекти, в които да вземат участие Ваши роднини. Може да разчитате на разбиране и подкрепа от страна на близките, даже и ако в последно време отношенията не са били много добри. Възползвайте се, и изгладете острите ъгли.

Козирог

От гледна точка на Вашия партньор, днес Вие ще бъдете абсолютно непоносими, крайно неразбираеми и много трудни за общуване. От Ваша гледна точка всичко това ще бъде вярно само и единствено за него. . Рискувате да прекарате един не много приятен ден заедно и затова май е по-добре да бъдете по-далече един от друг.

Водолей

Денят е подходящ за почивка. Днес може да съберете компания от близки и приятели и да посетите някое от интересните мероприятия във Вашия град. Срещите и празниците също ще преминат добре и ще донесат радост и добро настроение. Във финансовите въпроси може да възникнат проблеми и плащанията може да бъдат забавени. Пътуванията и кратките пътешествия днес ще преминават интересно и без усложнения.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

c