Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 23 февруари - Опасен ден за две зодии 

Овен

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание – общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание – помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Възможно е да Ви се прииска да позвъните тук – там и на някого, когото отдавна не сте виждали. Или може да Ви се появи желание да се свържете с хора от своето далечно минало – тогава го направете веднага! Просто се появете и кажете: „Привет”! Възможно е те да имат нещо, което на Вас не Ви достига – спомени или мнение за нещо. А може би просто ще бъдете радостни да осъзнаете, че времената се менят. Основното в душата на човека остава неизменно, и Вие високо цените връзката, която възобновявате.

Рак

Днес няма да взимате близко до сърцето си малките трудности, и затова може да прекарате деня много приятно. Дори и недоброжелателите едва ли ще могат да развалят настроението Ви, но близките Ви хора ще успеят да го направят. Проблеми ще възникват по време на общата работа, съвместните планове и сътрудничество във всякаква форма. Има още един препъни-камък – това са парите, с които Вие се разпореждате съвсем не така, както биха искали членовете на семейството. В резултат на това доста често ще чувате упреци в разточителност, липса на далновидност, и даже в егоизъм.

Лъв

Там, където другите скучаят, пред Вас се открива простор за творчество. Възможно е да разнообразите утрото си, слушайки аудиоуроци „Научете италиански за три седмици”. Или ще забележите, че оранжевите връзки видимо освежават старите Ви маратонки. Или пък ще изрисувате сивата клавиатура на каренца, възползвайки се от червения лак за нокти? Да, с Вас е весело и по този въпрос просто не може да има две мнения. И не е възможно да Ви се попречи, да прекарате отлично времето си!

Дева

Атмосферата е още нажежена? Чувствате, че все още иската да кажете нещо? Какво пък – давайте! Само се постарайте да приключите с всички тези неща до вечерта, защото небесата са решили след това да предедат всичко на забвение. За да им помохнете, просто трябва да свършите със своята изобличителна реч, която сте започнали преди няколко дни, а след това да вземете решение, изцяло да оставите тази ситуация в миналото. Готови ли сте за такова нещо?

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.Козирог

Днешния ден ще Ви донесе напрежение в отношенията със семейството. Те могат да бъдат недоволни от Вашето отношение. Вероятни са разправии и конфликти. Отношенията с началника в работата също ще донесат проблеми. Действията Ви ще се обсъждат и взетите решения може да не са във Ваша полза. Вечерта е благоприятна за срещи и обсъждания. Може да имате парични постъпления. Интелектуалната работа ще Ви дойде добре.

Водолей

Стратегията, обобщението и съвместното мислене днес заемет огромно място. В този момент всичко е официално и практично – даже и някои от най-близките Ви отношения. Само че понякога е твърде полезно да се изключите от нивото на емоциите. Енергията Ви е подходяща за всичко, та затова ако трябва цяла нощ да останете на крак, или за съвсем кратко време (сякаш мигновено) да направите презентация, определено ще се окаже по силите Ви. Бъдете готови да понесете на плещите си струпалата се като лавина работа.

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всячески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нещо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

c