Водещи новини Общество

Надеждата на България в космонавтиката Татяна от Добрич се завърна от Флорида

Младата надежда на българия в космонавтиката се завърна от обучение на НАСА в Съединените щати. За да стигне до Флорида Татяна от Добрич получи помощ от рапъра Явор Янакиев – 100 кила.

Докато била в Съединените щати Татяна постоянно си пишела със 100 кила, разказва в репортаж Нова телевизия.

“Треперихме всеки ден, аз си лягам много късно, четри часа е при мен, а при Танчето е нормално – успяхме да си пишем всеки ден”, обясни рапърът.

Така някъде в небето на Флорида се срещат мечтите на едно момиче от Добрич и желанието за промяна на един рапър от Варна.

Единствения проект, подкрепен от НАСА, който тренира бъдещи астронавти за суборбитални полети събира едни от най-добрите умове в света. Част от тях вече са астронавти.

В профила си във фейсбук Татяна сподели: “Безкрайно щастлива и развълнувана съм да споделя с вас, че мой голям спонсор по пътя до звездите е една от водещите институции за управление на дигитални активи в света – Nexo. Никога не съм си представяла, че ще имам този късмет и така бързо ще получа толкова огромна подкрепа, която ще ми донесе спокойствието, че мога да се развивам безгранично. Следващите стъпки са записани в тефтерчето и нямам търпение да ги извървя. БЛАГОДАРЯ!”

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.