Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС подновяват приемната за граждани в Добрич

Всеки последен понеделник от месеца общинските съветници от коалиция ГЕРБ-СДС ще изслушват проблемите на гражданите на Добрич, съобщиха от местната централа на партията. Приемната ще е между 16,30 ч. и 17,30 ч. в офиса на ГЕРБ - на бул.“25-и септември“ №3. Решението за възобновяването й след близо две години прекъсване заради пандемията от Ковид-19 беше взето от Общинското събрание на партията. То се проведе днес в Комплекс „Изида“.

Освен общинските съветници, приемни дни в Добрич и в други общини в региона организира народният представител Деница Сачева. Записването за срещите с нея става в офисите на ГЕРБ.

На днешния форум бяха избрани делегати за Националното събрание на партията, което ще се състои на 13 март в 12 ч. в Изложбена зала №3 на Интер Експо Център в София. Участниците подкрепиха единодушно редложение за издигане на кандидатурата на Деница Сачева за член на
Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Ако то бъде прието на национално ниво, народният представител от Добрич ще заеме поста за втори път след избирането й през май миналата година.

c