Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Двойка от Добрич е в битката за над 100 000 лева от риалитито „Един за друг“

Веси и Гани Колеви от Добрич са една от 13-те двойки, които участват в новия формат на риалитито по NOVA „Един за друг“, който стартира тази вечер.

Тя е на 36, а той на 43 години. Заедно са от 13 години и имат две момичета. Тя е борсов анализатор, а той притежава бизнес за дистрибуция за яйца.

Във телевизионната си визитка Веси и Гани обясниха, че ги е събрала случайна среща на Слънчака. „Пламна голямата любов. Още не можем да я потушим. Видях я като звезда вечерница и се влюбих в нея още в първата секунда“, обяснява той. „При мен не беше точно любов от пръв поглед, може би, от 16-и“, добавя тя.

Казват, че се оженили на 2 юни, за да си мислят, че когато свирят сирените всички застават мирно в тяхна чест.

Гани казва, че у дома се намира в женско царство, което обаче управлява. Работата му е дистрибуция на яйца и логистика, като сам си е шеф.

Веси се представя като борсов анализатор и редактор на финансови данни по високорискови финансови деривативни продукти.

„Определено сме щастливи хора. Аз съм много щастлива“, заявява тя. А Гани кратко потвърждава с „да“.

„Ще победим, защото сме един за друг, ама наистина“, категорична е усмихнатата добричлийка.

Риалити форматът „Един за друг“ се завръща тази пролет по NOVA с положителни емоции, добро настроение, любопитни предизвикателства и 13 двойки със силна връзка помежду си. Продуцентите обещават незабравимо приключение с  новите участници, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими.

В „Един за друг“ участниците отново ще бъдат поставени в нетипични за тяхното ежедневие, но и често комични ситуации в почти изцяло нови предизвикателства. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила.

По време на предаването участниците ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Кадър: Нова телевизия

c