Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Откриват процедура за избор на управител на ДКЦ I в Добрич

Откриване на процедура за провеждане на конкурс за избор на управител на „Диагностично-консултативен център-I-Добрич” ЕООД в Добрич ще гласува Общинският съвет на 22 февруари. Причината е, че е изтича срокът за управление от три години на сегашния управител на ДКЦ I д-р Мариян Ананиев. Договорът му е бил сключен на 17 юни 2019 година.

Конкурсът ще се проведе на три етапа. Първият е проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания. Следва представяне от кандидатите на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период и събеседване.

До третия етап на конкурса (събеседване) се допускат кандидати, получили средноаритметична оценка на представената програма не по-ниска от мн. добър 4.50.

Програмата за управление на дружеството трябва да включва анализ и оценка на състоянието и дейността на ДКЦ I, тенденции и възможности за развитие на здравното заведение, определяне на целите, приоритетните области, очакваните резултати в управлението, финансирането, структурата и организацията на дейността на ДКЦ I, приложимост и етапи за реализацията на програмата.

c