Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Игра с награди – Безплатен билет за моноспектакъла на Алекс Сърчаджиева „На живо“

Александра Сърчаджиева ще гостува на добричката публика с моноспектакъла „На живо“. Представлението ще се състои на 18 февруари от 19.00 часа в Младежкия център. Текстът е написан от Яна Борисова, режисьор  е Димитър Коцев - Шошо. На сцената редом с Александра Сърчаджиева излиза и актрисата Радена Вълканова.

Пиесата разказва за най-трудните и най-хубавите мигове в живота на актрисата и разкрива несподелени досега моменти от биографията й.  "Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си", признава Сърчаджиева. По думите и да играеш живота си се оказва доста сложно и тежко занимание.

„Искам хората да видят това, което съм. Ще покажа моите падения и борбите, които съм водила", споделя още Алекс Сърчаджиева.

Билети за моноспектакъла се продават на касата на  Младежки център.

Награда: Един от читателите на Про Нюз Добрич ще спечели безплатен билет за двама за представлението, ако отговори правилно на въпроса в поредната игра.

Въпрос: Коя българска актриса е майка на Александра Сърчаджиева?

Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли печелившият на 14.02.2022 г. Името на победителя ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център Добрич.

c