Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Доставят обзавеждане и оборудване за Ритуалния дом в село Зърнево

Обществена поръчка, която предвижда доставка на обзавеждане и оборудване за помощни помещения на Ритуалния дом в село Зърнево, обяви Община Тервел. Прогнозната й стойност е 36 000 лева с ДДС. Начинът на възлагане е публично състезание.

Предметът на поръчката включва доставка на 10 работни маси и шкафове с различни размери и функционалности (мивки, рафтове), четири среднотемпературни хладилници,  две електрически скари, една кафе машина, две колички за сервиране, домакинска готварска печка и заключващи се шкафове за препарати и инвентар. С тях ще се окомплектоват миялно, разливно и складови помещения.

Възложителят няма изискване обзавеждането и оборудването да бъдат произведени от изпълнителя. Всяка единица от оборудването (хладилници, скари, кафе машина, печка) трябва да бъде придружена с гаранционна карта. Необходимо е то да бъде доставено и монтирано на място и да бъде тествано пред представител на възложителя. Обзавеждането също трябва да бъде доставено на място.

Припомняме, че Ритуалният дом в село Зърнево, който изгражда Община Тервел, ще е подходящ за тържества и празници. Той ще разполага с 600 седящи места. Ще бъде изградени дансинг с големина около 150 кв. метра и подиум в централната част, върху който ще са местата за младоженците. В залата ще има естествена светлина, ще бъде изградено и осветление с енергоспестяващи LED лампи. Ще бъдат направени гримьорна и съблекалня за до 10 души. Ще бъде осигурена достъпна архитектурна среда до сградата и всички помещения. Предвижда се изграждането на малък външен навес, подходящ за барбекю, без места за гости.

c