Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Още не са готови експертизите по делото за жестокото убийство на германец в село Соколово

Все още не са изготвени експертизите по делото за жестокото убийство на германски гражданин, което потресе балчишкото село Соколово през месец октомври миналата година. Разследването по досъдебното производство не е приключило, съобщиха за Про Нюз Добрич от Окръжната прокуратура в Добрич. Извършват се действия, необходими за разкриването на обективната истина.

Главата на убития в с. Соколово германец била разбита със сап, по трупа имало дълбоки прободнирани

Припомняме, че убийството, за което са обвинени други двама германци – баща и син, бе разкрито на 22 октомври 2021 година. Първоначално органите на реда са работили по версията, че се касае за отвличане с цел откуп от 100 000 лева на чужд гражданин. После се изясни, че тази версия всъщност е била за прикриване на убийството. Разкрити бяха и ужасяващи подробности за тежкото престъпление.

Ужасяваща жестокост: Открили немеца във фризер в Соколово, нарязан на части

Окръжният съд в Добрич наложи постоянна мярка „задържане под стража“ на 59-годишния Ралф Кристиян, обвинен като извършител на престъплението, и 23-годишния му син Тим Кристиян – като помагач. Двамата германци са обвинени за убийството на 58-годишния Карстен Менке. Престъплението е извършено по користни подбуди, обявиха разследващите.

Търговец с криптовалута е убиецът от Соколово, синът му бил в психиатрия

c