Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Кабинети и места за кафе машина и банкомат отдава под наем болницата в Добрич

Търг с явно наддаване за отдаване под наем на 19 помещения и площи от недвижими имоти обяви Многопрофилна болница за активно лечение в Добрич.

Отдава се помещение с площ 45 кв. м на първия етаж в Терапевтичния блок заедно с част от служебния паркинг, представляваща 35 кв. м прилежаща площ от външната страна на сградата. Предназначението на помещението е за медицинска дейност, а прилежащата част от паркинга - за поставяне на платформа с мобилна медицинска апаратура. На търга ще бъдат разиграни площи за открити паркинги: 1600 кв. м в югоизточната част от района на болницата; 400 кв. м в източната част, пред Терапевтичен корпус и 6 паркоместа на алеята между двата паркинга.

Отдават се няколко кабинета за медицинска дейност – в Хирургичния и Терапевтичния корпуси. Могат да бъдат наети площи за поставяне на кафе машина и машина за пакетирани храни в Хирургичния блок и банкомат в Терапевтичния корпус. Предлага се павилион за търговска дейност с площ 12 кв. м, поставен източно от КПП, пред портала на болницата, и незастроена площ от 24 кв. м. Ще бъдат предложени имоти за поставяне на помещения за търговска дейност, за изграждане на Станция за биологични отпадъци и други.

Търгът ще се проведе в сградата на болницата на 25 февруари. Крайният срок за подаване на заявления е 16 часа на 24 февруари.

c