Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Бутикова жилищна сграда Morava Residence e пред Акт 14

Точно преди 6 месеца ви представихме жилищна сграда Morava Residence за първи път. Днес, 180 дни по-късно, грубият строеж е завършен и до дни ще получим Акт 14, а въвеждането на сградата в експлоатация с Акт 16 ще се състои през Август 2022 г. В жилищна сграда Morava Residence са съчетани класическа фасада, атрактивни удобства и предимства и функционални апартаменти, предлагащи на своите бъдещи собственици уют и спокойствие.

ИНВЕСТИТОР

Инвестиционна компания SIS Immo е специализирана в изграждането и управлението на жилищни сгради, предлагаща цялостни решения от идеята до реализацията на жилищните проекти. Успехът на компанията се дължи на високото качество на работа, кратки срокове на изпълнение и въвеждането на нови технологии и материали в строителството. Всички жилища в Morava Residence се продават директно от Инвеститор.

СГРАДАТА

Проектът представлява седеметажна жилищна сграда с 21 функционални апартамента. Morava Residence е жилищна сграда от затворен тип - съчетание от класическа визия, уют, комфорт и сигурност.

Всеки има своя визия за идеален дом. Проектирахме сградата по начин, който да олицетворява представата за съвременен градски живот. Morava Residence е перфектното място за успели и целеустремени хора, с претенция към истинските удобства.

ЛОКАЦИЯТА

Жилищна сграда Morava Residence се намира в центъра на гр. Добрич - с отлична инфраструктура и лесен достъп до центъра и важни градски артерии - бул. Добруджа и бул. 25-ти Септември. Morava Residence е близо до всичко.

ДЕТАЙЛИТЕ

Ние разбираме и ценим комфорта ви. Изберете мечтания дом и си подарете стила на живот, който заслужавате. Всички компоненти са в пълен синхрон, а именно...

Зидарии с тухли WIENERBERGER | При избора на тухли за Жилищна сграда Morava Residence водещ критерий e усещането за топлота, сигурност и дълготрайност, затова ние избрахме Керамични тухли Porotherm на Wienerberger.

Висок клас Асансьор ORONA | Предвиден е монтаж на иновативен дизайнерски асансьор Orona - електрически и енергоефективен.

5 камерна дограма REHAU | За гарантиран комфорт и по-нисък разход на електроенергия e монтирана пет камерна дограма, цвят антрацит отвън и отвътре.

Френски прозорци | Едно от най-съвременните решения за сгради, предлагащи просторни гледки. Те пропускат повече светлина в помещението и го правят по-отворено и приветливо.

Газова инсталация с възможност за подово отопление | Инсталирането на газов котел в жилищна сграда не е просто мечта, а съвсем реална възможност, която Morava Residence предоставя за вашия нов дом.

Оптична интернет свързаност до дома | Определено бъдещето принадлежи на оптичната интернет връзка. Изграждането на оптичната мрежа гарантира сигурна и надеждна интернет връзка, която не се влияе от атмосферните условия.

Скрити климатици |За да се запази стилния и красив вид на фасадата в Morava Residence, климатичните тела са скрити чрез ограждане от стоманени шини с цвят антрацит на балконите.

Входни врати | Всички входни врати са на водещ производител и са блиндирани.

Фасада | Предвидена е изключително класическа, разпознаваема и иновативна фасада с фасадно осветление, която да отличи проекта.

Автоматични гаражни врати | Morava Residence има готовността да осигури на своите бъдещи собственици самостоятелни гаражни помещения с автоматични гаражни врати и отделни паркоместа.

Контролиран достъп | Идеята, на която заложихме, беше да върнем двора на всички жители на сградата. Morava Residence е с удобствата на затворен комплекс с бариера, но без такса за месечна поддръжка.

Смарт Видеодомофон | Смарт видеодомофонът осигурява едно ново ниво на сигурност и комфорт за вашия дом.

Система за Видеонаблюдение | Интегрирането на системи за видеонаблюдение в жилищната сграда е определено предимство с повишена степен на защита.

СТЕПЕНИ НА ЗАВЪРШЕНОСТ

Всички жилища в Morava Residence се издават по БДС. За ваше удобство и спокойствие ви предлагаме варианти за надграждащи степени на завършеност.

БДС | Мазилка, замазка, изводи на тапа, заложени тръбни трасета за климатична система и обособени места за котел.

КОМФОРТ | Степен БДС + Настилки и облицовки по подове, стени и тавани, осветление, монтаж на WC моноблок, смесители за мивка и душ.

ДО КЛЮЧ | Степен БДС и Комфорт + Грундиране и боядисване с латекс по стени, монтирани климатици, подово отопление в целия апартамент, проект за газоснабдяване.

ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ

Слънчеви жилища с френски прозорци и просторна гледка. Предлагаме разнообразие от чудесни 18 двустайни и 3 тристайни апартамента, които ще ви донесат най-доброто, което заслужавате.

Изберете между жилища с различна квадратура и разположение, но с еднакво качество. Всички те са практични и удобни и са съобразени със забързаното ежедневие на съвременния човек.

Комфорт, спокойствие, пространство, ефективност, уют, дълъг живот, по-ниски сметки, сигурност. Това е Morava Residence.

Добре дошли у дома.

ЕТАПИ НА СТРОЕЖ

Първа Копка – Август 2021 г.
Акт 14 – Февруари 2022 г.
Акт 15 – Юли 2022 г.
Акт 16 и въвеждане на сградата в експлоатация – Август 2022 г.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Площ – от 56 m² до 102 m²
Цена – от 37 990 € до 63 990 €
Етажност – 1-7

Животът ни отвежда на неочаквани места, а ние ви водим вкъщи.
Разгледайте всички жилища на https://sisimmo.bg/ и се свържете с нас на тел. 0895 008 088.

c