Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Още не е приключило разследването за загиналата при инцидент с джет край Балчик Андрияна

Почти година и половина след трагичния инцидент с джет в морето край Балчик не е приключило разследването около смъртта на 27-годишната Андрияна Баева. Вече е готова е назначената тройна механична експертиза, съобщиха за Про Нюз Добрич от Окръжната прокуратура. Извършват се действия по разследването, необходими за разкриването на обективната истина. Към настоящия момент по делото не е повдигнато обвинение.

Припомняме, че инцидентът стана около 18 часа на 22 август 2020 година. Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /48 г./ е управлявал собствения си джет, на който се е возила Андрияна. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. При преминаването през даляна жената пада от джета и загива на място. Мъжът пострада, лежа в болница, но животът му бе извън опасност. Той заяви пред разследващите, че няма спомен за случилото се.

Загиналата Андрияна от с. Сенокос бе модел, бивша танцьорка и носителка е на множество титли за красота. Беше майка на 6-годишно момченце.

c