Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Игра с награди – Билет за двама за моноспектакъла на Христо Шопов „Не е за телефон“

Христо Шопов ще представи в Добрич моноспектакъла „Не е за телефон“ на 16 февруари от 19.00 часа в Младежкия център.  Автори на комедията са  Лиза Шопова и Елин Рахнев. Режисьор на спектакъла е  Лиза Шопова, сценографията и костюмите са дело на Анелия Райкова, а за звука и музиката се грижат Светлин Къслев и LP Studio. В представлението звучат и гласовете на артисти от Драматично-куклен театър „Иван Димов“ Иванка Шекерова, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Лиза Шопова и Стелиян Николов.

Персонажът на Христо Шопов е един модерен привиден Супермен, който може да ви осигури всичко, от което се нуждаете. Е, животът му е на лизинг, а съдбата е готова всеки момент да му покаже кой е истинският шеф, но той продължава да вярва повече в себе си, отколкото в каквото и да е било друго. Поредицата от комични ситуации, обрати и телефонни разговори ще поддържа интереса ви през цялото време, а доброто настроение и смехът са гарантирани, заявяват от екипа на представлението.

Билети за моноспектакъла се продават на касата на  Младежки център. 

Награда: Един от читателите на Про Нюз Добрич ще е късметлията да спечели безплатен билет за двама за комедията, ако отговори правилно на въпроса в поредната игра.

Въпрос: Има ли роднинска връзка между Христо Шопов и Лиза Шопова и каква е тя?

Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли печелившият на 14.02.2022 г. Името на победителя ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център Добрич.

c