Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

60 000 бързи антигенни теста ще закупи РЗИ-Добрич

60 000 бързи антигенни теста за провеждане на изследване за SARS-CoV-2 ще закупи Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Добрич, става ясно от покана, публикувана в сайта й. Те ще се използват за първоначална диагностика на лица със съмнение за коронавирусна инфекция в Центъра за спешна медицинска помощ, в триажни отделения, COVID зони и други лечебни заведения, както и за изпълнение на въведеното изискване за тестване на не по-малко от 5% от влизащите лица от държави от оранжеви и червени зони с бърз антигенен тест.

Минималното количество тестове, което всеки участник може да оферира, е 10 000.  Предложения, които са под минималното количество, няма да бъдат класирани.  

Първата доставка трябва да е 3 дни след сключване на договора. Всяка следваща ще бъде съобразена с нуждите на РЗИ-Добрич и следва да се осъществи до 3 дни от подаване на заявката. Разходите за доставка до склада на РЗИ-Добрич се поемат от доставчика. Здравната инспекция не гарантира, че ще закупи цялото договорено количество и това няма да се смята за неизпълнение на договора.

При оценяване на офертите ще се вземат предвид предложената единична цена, чувствителността на тестовете, времетраенето на отчитане на резултата. С определения/те изпълнител/и се сключва/т договор/и за доставка. Няма ограничение по отношение на броя изпълнители, с които ще бъдат сключени договори.

Оферти се подават до 17 часа на 10 февруари в сградата на РЗИ-Добрич.

c