Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Какви якета ще носим през този сезон? Вижте последните тенденции

През зимата няма как да не сложим топло и комфортно яке. То е задължително през този мразовит сезон, който вледенява костите ни и ни кара да треперим. Не е нужно обаче заради топлината да забравяме стила. Можем да имаме и двете едновременно. Затова тук сме събрали някои модели якета, които ще са модерни през настоящия сезон.

Кои са подходящите якета за по-топли дни?

Понякога времето навън е достатъчно топло, за да посегнем към по-тънко яке. Дънковият плат е едно от най-добрите предложения.  Той отново се завръща в играта и прави изключително силно присъствие по модните подиуми. Това важи и за различните дамски якета, от които са налични куп модели, всеки от които стилен по своему.Те са изключително красиви и се характеризират не само с традиционния син деним, но и с много други визии. Ще откриете например такива от черен дънков плат, различни модели с „изтъркана“ визия, разнообразни стилове с различни украшения и т.н. Общо взето, изборът е изключително голям, така че лесно можете да го съобразите както с личния си вкус, така и с останалите елементи от гардероба си. Едно е сигурно, често ще виждаме дамските дънкови якета през този сезон.

Другото популярно предложение е бомбър якето, което се комбинира отлично с почти всичко от нашите гардероби  – например, ботуши, панталони, с любимата ни чанта и т.н. Търсенето е изключително голямо и това определено е оправдано. Този тип якета са много комфортни и неустоимо топли. Прекрасната им подплата ще ви осигури топлина и уют през студените зимни дни. Отвън могат да са направени с шушлякова материя, която осигурява ветроустойчивост и водонепропускливост. Разнообразието от цветове, стилове и дизайни ви позволява да избирате свободно и неограничено. Плюс това, якетата тип бомбър идеално ни служат за всякакви поводи – спортни, полу-официални, полу-елегантни, за бизнес средите и т.н.

Кои са актуалните модели якета за студените зимни дни?

Едно от най-добрите предложения тук е отправено към коженото яке. То предоставя изключителен стил и превъзходна визия. Осигурява ни страхотна възможност за онези дни, през които не е толкова студено. Придава небрежен вид, съответно, не е най-доброто решение за всеки повод. Но пък за ежедневието е чудесна възможност. Правилно подбраното кожено яке може дори да ви предостави бунтарски вид. То си подхожда с множество елементи от облеклото. Може да се комбинира със спортен екип, с риза и панталон, със суичър и анорак. Една от най-актуалните визии в последно време е успешното съчетание между кожено яке и удобни кецове Vans. Ако все още не сте сдобили с такива, можете да разгледате https://answear.bg/m/vans, където със сигурност ще харесате нещо. Общо взето, ще имате купища възможности да блеснете със съвременна визия.

Друг задължителен елемент от гардероба ви е топлото пухено елегантно яке. То няма как да излезе от мода, няма как да остарее. Този тип облекло допринася с изключителна изисканост за вида ви и ви предоставя силно елегантен и официален вид, който няма как да се постигне с друго яке.

Заложете на качествените модели и няма да останете разочаровани. Търсете стил и визия, които ви допадат и се комбинират отлично с другите ви официални дрехи. Десени, кройки, цветове и стилове – има ги с десетки. Това означава, че лесно ще пригодите своето ново елегантно яке към своя гардероб. Помнете, че не бива да правите компромиси с този тип дреха. Тя ще изгради вашата визия по време на следващото елегантно събитие, а вие със сигурност бихте искали тя да е превъзходна.

c