Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Избират изпълнители на обществения транспорт в община Генерал Тошево

Обществена поръчка, която предвижда извършване на обществен превоз на пътници, обяви Община Генерал Тошево. Общата й прогнозна стойност е 23 764,97 лева без ДДС.

Поръчката е с две обособени позиции. Първата е за обществен превоз по маршрутни разписания по линии от общинска и областна транспортна схема и е на стойност 15 790, 81 лв. без ДДС. Втората позиция предвижда превоз по маршрутни разписания по линии от областна транспортна схема, прогнозната й стойност е 7 974,16 лв. без ДДС.

Договорите, които ще бъдат сключени, ще са със срок на изпълнение до 31.12.2022 година. Сред изискванията към изпълнителите на обществения транспорт в община Генерал Тошево е транспортните им средства да са технически изправни, комфортни, да бъде осигурена висока култура на обслужване. Недопустими са едностранни промени в организацията на превозите. Необходимо е да се извършват превози само при наличие на всички превозни документи, билети, абонаментни карти и др. През зимния сезон превозните средства следва да се отопляват.

Крайният срок за подаване на офертите е 8 февруари. Те ке бъдат отворени на следващия ден – 9 февруари.

c