Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

За шести път ученици от област Добрич ще рецитират в "За да я има България"

Обявяваха регламента на поредното издание №6 на Областния конкурс рецитал „За да я има България“. За втора поредна година конкурсът ще се проведе в онлайн формат, уточниха организаторите от Община град Добрич.

Желаещите за участие могат да изпратят запис на своя рецитация на произведение от българската поезия, проза или драматургия, посветено на България.  Участниците ще се конкурират в четири възрастови групи – Подготвителна група, I-IV клас, V-VII клас, VIII-XII клас.

За най-добре представилият се е предвидена специална награда на кмета на Община град Добрич, както и награди за класиралите се от първо до трето място във всяка възрастова група. Предвидени са и грамоти за участие.

Регламентът, заявката за участие и декларацията за обработка на лични данни са  публикувани на сайта на Община град Добрич.

Заявки за участие, декларации за съгласие за обработка на лични данни и  любителски видеа  се изпращат на CD, DVD или флашка, най – късно до 15.02.2022 г. на адрес: Дирекция „Хуманитарни дейности“ Община град Добрич ул. „Независимост“ №7 ет. 8 стая 811, за допълнителна информация тел. 058 603 325, лице за контакт: Несрин Йълмаз – гл.експерт.

c