Балчик Бизнес Култура Общество

Отдават под наем с таен търг бистро „Воденицата“ в Двореца в Балчик

Търг с тайно наддаване обявява за вила „Гостна“ Държавният културен институт „Културен център “Двореца”, съобщават оттам. Търгът е за отдаване под наем на вилата за срок от пет години за заведение за хранене – ресторант. Търгът ще се състои на 25 февруари от 10.00 часа в информационен център „Арка“.

Вила „Гостна“, която се намира в архитектурно-парковия комплекс „Двореца“ в Балчик, е на два етажа, с разгърната застроена площ 211 кв.м. Там се намира Кралската изба и бистро „Воденицата“, която стопанисваше починалият миналата година добрички бизнесмен Димитрин Радев.

Началната тръжна годишна наемна цена е 40 200 лева, без включен ДДС. Депозитът за участие в търга е в размер на 300 лв., внесени в брой на касата в административната сграда на “Двореца”.

Оглед на обекта може да се извършва до 23 февруари, всеки работен ден от 14:00 до 16:00 часа заедно с представител на Културния център.

Тръжна документация се получава до 23 февруари всеки работен ден от 10:00 ч. до 16:00 ч., в деловодството в административната сграда след заплащане на сума в размер на 20 лв.

Крайният срок за подаване на документи за участие до 16:00 часа на 22 февруари.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.