Водещи новини Туризъм

“Албена” представя на изложението в Дубай 30 години опит в рекреативния туризъм

Бизнес форум, посветен на балнеологията в България, ще се състои в Дубай

Опита на Албена в рекреативния туризъм ще бъде представен по време на бизнес форум, посветен на балнеологията в България. Той ще се състои на 2 февруари в “Тера павилион” на “Експо 2020 Дубай”, съобщиха от Дружеството по Закона за задълженията и договорите /ДЗЗД/ “България Експо 2020”.
“Албена – здраве от природата” е темата на лекцията, която ще изнесе Красимира Стоянова, изпълнителен директор на “Албена Тур” АД, част от “Албена Груп”, официален туроператор на Albena Hotels & Resorts. Тя ще  представи връзката между природата и здравето, и как могат да бъдат комбинирани по време на почивка на морето.

Темата на нейната лекция е “Албена – здраве от природата”, чрез която ще представи 30-годишния опит на компанията в рекреативния туризъм, се посочва в съобщението.

Презентация по време на форума ще имат също доц. Румен Драганов и доц. Диана Стоянова, посветена на “Спа и уелнес възможностите като стратегически сектор в българския туризъм”. Двамата ще представят статистически данни, свързани с развитието на балнеологията в България, завишения интерес на чуждестранните туристи към българските СПА дестинации, както и тенденциите в рекреативния туризъм.
“България: безопасна и атрактивна туристическа дестинация. Възможности за СПА, уелнес и здравен туризъм” е темата на следващата презентация в рамките на форума, която ще направи Николина Ангелкова – народен представител и заместник-председател на Комисията по туризъм в парламента, министър на туризма на България 2014-2020 година.
Тодор Бобев, изпълнителен директор на Touch Menu Ltd, ще представи иновация в резервирането: дигитално меню за хотели, ресторанти, барове и търговски центрове.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.