Водещи новини Общество

Близки събират средства, за да погребат в Добрич починал в Германия

22-годишно момиче се обръща за съдействие към всички, които могат да помогнат на семейството, за да бъде транспортиран до Добрич трупа на баща й. Той е починал в Германия, където е работел.

„Получава инфаркт, докато се разхожда по улицата с познати. Казаха ми, че както са се шегували и вървели той просто паднал на земята и веднага го закарали в болница“, разказа Ейнджъл Петрова. Но Петър не оцелял.

Имат близки в Германия, които също се опитват да съберат средства. Цялата сума за транспортиране на трупа възлиза на 2200 евро, което не е по силите на семейството.

Дъщерята, която учи в Холандия, има възможност да покрие разходите за погребението в Добрич, но споделя, че проблемът е сумата за транспортирането. Тя е обявила дарителска кампания в платформата gofundme.com. Надява се чрез нея също да събере част от нужните за транспортирането на трупа средства, тъй като нужната сума е голяма.

Можете да я подкрепите като последвате линка за каузата: https://www.gofundme.com/f/jgap2c-help-dad-come-home?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.