Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

С басейн на покрива привлича първият тематичен хотел в Албена "Амелия"

Петзвездният хотел Амелия ще ви омагьоса и ще ви подари летящо усещане за вашето следващо мечтано лято, уверяват от туристическата компания Албена. Тя вече предлага резервации със страхотна отстъпка за ранни записвания в първия тематичен хотел в Албена в стил авиация. Той е посветен на първата жена пилот Амелия Еърхарт.

Петзвездното бижу е със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива ще отвори врати през юни 2022 г.

Първият тематичен хотел в Албена, посветен на Амелия Еърхарт – първата жена-летец, прекосила Атлантика , е разположен само на метри от морето. Предлага нови делукс и екзекютив стаи и апартаменти с най-висок стандарт и внимание към всеки детайл.

Той е с обзаведени с маркови мебели от Италия и Франция и предлага луксозен отдих и възможности за спортни активности. Предлага се възможност за избор на формулата за настаняване – от нощувка със закуска до Premium All Inclusive.

Хотелът ще има 5-звездна зона на плажа за гостите си. Басейн на покрива с минерална вода предлага невероятна панорамна гледка към плажната ивица на Албена.

c