Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хотел в Албена е сред най-популярните в света според HolidayCheck

Хотел Маритим Парадайз Блу 5* в курорта Албена бе посочен за един от най-популярните хотели в света и получи специалната награда на големия туристически портал и сайт за пътешествия HolidayCheck за 2022 година.

HolidayCheck е един от най-големите портали за пътуване и ваканция в Германия, Австрия и Швейцария и сега има повече от 1 милион хотела в портфолиото си по целия свят. От 17 години порталът отличава най-добрите хотели в света в различни категории – семейни, ол инклузив, луксозни, зимни, хотели на езера и др., общо 12 категории. Наградата HolidayCheck тази година получават и хотели в 27 държави, сред тях и България.

Всяка година през януари HolidayCheck от името на потребителите на сайта връчва наградата на хотели, които са свършили страхотна работа през предходната година. Ежедневно в портала постъпват над 5 000 отзива на туристи.

Като част от престижната хотелска група Maritim oт 2019 г., Paradise Blue е единствен за Източна Европа. Хотелът съчетава перфектната комбинация между пространство, стил и комфорт, а добрият микс от услуги дават възможност на туристите да се поглезят по време на престоя си. Лаундж бар, два уникални гурме ресторанта, бургер бар на страхотните басейни, както за възрастни така и с мини аквапарк за най-малките, детските кътове, спортните игрища и самостоятелният плаж са само малка част от атмосфера на хотела.

c