Водещи новини Здраве Общество

Пожелал анонимност дари 9 000 лева за лечението в Турция на окноболната Детелина от Каварна

Благодарение на анонимен дарител, превел голяма сума по сметката на онкоболната Детелина Атанасова от Каварна, и други добри хора, предоставили средства, е платена петата й вливка и курсът й лъчетерапия в клиника в Турция. Това съобщиха в социалната мрежа организаторите на кампанията в подкрепа на жената.

За Про Нюз Добрич Детелина сподели, че анонимното дарение е в размер на 9 000 лева. По сметката на клиниката в Турция са преведени 8 999.93 лева.

Очаква се каварненката да замине за лечебното заведение всеки момент. След това през март й предстоят преглед, изследвания, 5 скенер, след което ще има яснота как ще продължи лечението й и дали ще има нужда от трансплантация.

„Благодарим Ви за пореден път, че не оставихте Диди в тези трудни моменти, че не оставихте и нас и ни подкрепихте отново”, пишат организаторите на кампанията.

Припомняме, че Детелина Атанасова е с рак на лимфната система ХЛ – Хочкинов лимфон, и провежда скъпо лечение в клиника в Турция. След химиотерапията й предстоят лъчетерапия и, според досегашните изследвания, трансплантация на костен мозък. Необходимата сума от 180 000 лв. е непосилна за нейното семейство.

На Детелина Атанасова можете да помогнете чрез:

Дарителска сметка:

    Postbank

    BIC: BPBIBGSF

    IBAN: BG85 BPBI 7938 4062 0403 01

    Титуляр: Детелина Върбинова Атанасова,

    PayPal: didka0608@gmail.com.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *