Водещи новини Общество

Две блъснати пешеходки за ден в Добрич

Възрастна жена е била блъсната тази вечер в района на Младежкия център в Добрич, научи Про Нюз Добрич. Пътният инцидент е станал около 17 часа по улица “Максим Горки”.

78-годишната пешеходка е пресичала улицата, извън пешеходната пътека. Ударена е от лек автомобил, управляван от 33-годишен шофьор. Той е изпробван за алкохол, пробата му е отрицателна.

Пострадала жена е с фрактура на таза. Настанена е в болницата в Добрич.

По случая е образувано досъдебно производство.

Тази сутрин, около 8,30 часа, е било блъснато и 13-годишно момиче. То също е пресичало не на пешеходна пътека. Инцидентът е станал на улица “Калиакра”. Произшествието е обслужено по административен ред.

Follow Me:

Related Posts

  1. Анонимна says:

    Детето е на 13 не на 17, и много бих искала да дойде някой и да ги покаже тези прословути пешеходни пътеки на тая Калиакра ,че да ги видим и ние къде са….и да знаем другия път от къде се пресичаме,има една единствена на кръстовището и то на завой ….а това е улица 2км.

  2. Няма значение says:

    Никога не е имало пешеходни пътеки където да пресичат както възрастни така и деца, а защо навсякъде натъртвате че се пресичало на нерагламентирани места …ами то няма такива на Калиакра..професори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *